Deze avond moeten de handen uit de mouwen in het Kloosterblokje. Ga je voor een workshop of doe je mee aan de BBQ wedstrijd?
Workshops
Deze avond hebben we verschillende leuke en leerzame workshops voor jullie. De workshops worden in twee rondes gegeven. De eerste ronde start om 19:30 uur en de tweede om 21:00 uur. De tent is open vanaf 19:00 uur. Je kan kiezen uit de volgende workshops :
– Een geweldige theaterworkshop met Lynda Neve van Theaterhuis Willemstad.
– Een hele mooie workshop bloemschikken van Bloembinderij Mijn Idee uit Klundert.
– Workshop vlechten voor alle papa’s en mama’s door Dok Kappers. (Neem voor deze workshop je eigen model mee.)
– Een leerzame workshop door Wieteke Izelaar-Kegreisz van praktijk IkZeker uit Willemstad.
Deelname aan deze workshops is gratis voor iedereen. Je moet je wel vooraf opgeven via het formulier op www.kloosterblokje.nl.
BBQ wedstrijd
Verrassingsbox BBQ wedstrijd op Big Green Egg’s, Laat je zintuigen prikkelen!
Door Big Green Egg, LetzQ en de Hamsehoeve.
We dagen jullie uit bourgondisch te denken! Ieder team ontvangt een box met spannende verse ingrediënten waarmee jullie zelf een gerecht bedenken, bereiden, presenteren aan de jury en natuurlijk ook zelf van gaan genieten. Improvisatie, samenwerking, creativiteit en natuurlijk een hoop lol staan voorop. Een BBQ wedstrijd waarbij de ingrediënten en het eindresultaat een verassing zijn. Ga de uitdaging aan en wordt “BBQ Chef van Willemstad”. We starten om 19:00 uur met een uitleg en het openen van de verrassingsbox. Een team bestaat uit 4 a max 5 personen. Inschrijven per team voor € 5,- p.p. als lid en € 10,- p.p. voor niet leden. Schrijf je dus snel in via marco@kloosterblokje.nl, max 10 teams.